lauantai 28. syyskuuta 2013

Moi!

Tänään lauantaina kävin vähän kuvailemassa Silja Serenadea Helsingissä ja tuli mielestäni ihan onnistuneitakin otoksia, laitan tähän alle muutaman :)







ILARIN LAIVABLOGI SUOSITTELEE :



lauantai 21. syyskuuta 2013

Uutta Silja Line-keräilytavaraa

Sain hankittua itselleni kokoelman jatkoksi 80-luvulta peräisin olevat tuotteet: Silja Line-saippua rasiassa ja musta tuhkakuppi jota ympäröi valkoinen Siljan logo :)

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Moro, uutta postausta tässä vähän jälleen.
Tarkoitus olisi lähteä syyslomallani Silja Symphonylle tiistaina 15.10.2013 :) Odotan matkaa innolla ja laittelen varmaan jonkin sortin kuvaakin tänne, jos en kaikkia laita niin loput menee Google+ palveluun. Täytyis varmaan ruveta säästämään siihen järjestelmäkameraan niin saisi paljon parempia otoksia ja sitäkin täytyy taas hieman opetella käyttämään ennen kuin rupean kuvailemaan :) En tiedä tuleeko sitä ennen paljoa postauksia, mutta sen näkee sitten.

Ilarin laivablogi SUOSITTELEE :

tiistai 3. syyskuuta 2013

Retro Silja Line tavaraa :)

Löytöjä parinkymmenen vuoden takaa :)) Silja Tax free esite vuodelta 1993 ja vanha luultavasti 80-luvulta oleva Silja Line tulitikkuaski, oikein vielä valkoiset tikunpäät =) Ei noita kehtaa edes käyttää, on niin hienot :)

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

M/S Silja Symphony Tukholman saaristossa 26.2.13




                                     M/S Silja Symphony talviaamuna Tukholman saaristossa matkalla kohti Värtanin satamaa :) . Kuvattu Baltic Princesiltä 26.2.2013 ©Ilari

Testikuva

https://www.facebook.com/ilari.uusieinola?ref=tn_tnmnTsekkaa minut Facebookissa ;) ja myös Instagramissa :)
 Extrakuvana mukana M/S Silja Symphony Helsingissä 31.7.2013 ©Ilari. Laivakuviani näät täältä